Μια ομάδα για την Κρήτη!

«Πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη της ομάδας, στη συλλογική δουλειά και ευθύνη.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στην Παγκρήτιο Ένωση τη θέση και την αίγλη που της αρμόζει!».

Αυτά δήλωσε ο γνωστός οικονομολόγος Γιώργος Πετράκης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ως Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως στις εκλογές του ερχομένου Νοεμβρίου, με τον συνδυασμό «Νέα Παγκρήτιος».

Η Παγκρήτιος Ένωση είναι το μεγαλύτερο πνευματικό και πολιτιστικό σωματείο της Ελλάδας, και ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι το σημείο αναφοράς και ένωσης των Κρητών της Αττικής, με εξέχοντα θεσμικό ρόλο στην πολιτιστική ζωή της πρωτεύουσας.

Φέτος οι Κρητικοί του λεκανοπεδίου καλούνται να ασκήσουν το καθιερωμένο εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρητίου Ενώσεως. Όμως, αυτές οι εκλογές είναι κομβικές για το «αύριο» του μεγάλου σωματείου, που έχει αδήριτη ανάγκη τη δυναμική επανεκκίνησή του, με νέες ποιοτικές δράσεις και ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας για τη διάσωση και διάδοση της πλούσιας και μοναδικής κρητικής παράδοσης.

Αυτό το όραμα για μια Νέα Παγκρήτιο Ένωση φιλοδοξούν να υλοποιήσουν ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Πετράκης και οι νέοι έμπειροι συνεργάτες του. Τα τελευταία 12 χρόνια ο Γιώργος Πετράκης εκλέγεται συνεχώς ως μέλος του Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως και έχει ήδη διατελέσει επιτυχημένα ως Αντιπρόεδρος και Κοσμήτοράς της. Παράλληλα, ο Γιώργος Πετράκης είναι Ιδρυτής και Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου «Κρήτες», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος πολιτιστικών και χορευτικών φορέων της Κρήτης.

Μια ομάδα για την Κρήτη!

Αθήνα 27 Απριλίου 2022

ΝΕΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ
Μια ομάδα για την Κρήτη!
Κοινοποίηση
© 2023 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.