Βουλγαράκης Ιωάννης Ν. Ηρακλείου

IMG bda8f293944ff0fa12260c6594a14b47 V • Νέα Παγκρήτιος

Πολιτικές Επιστήμες

Τηλ.: 697 33 95 908.

Email: giannisvoulg@yahoo.gr

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κρουσώνα Ηρακλείου. Από μικρός, συμμετέχω στα κοινά πιστεύοντας ότι είναι υποχρέωση η ενεργή δράση. Διετέλεσα για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο πολιτιστικό σύλλογο του χωριού. Επίσης ήμουν παρών σε διάφορα πολιτικοκοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νομού.


Είμαι απόφοιτος του τμήματος πολιτικής επιστήμης του πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην πολιτική θεωρία. Στα ενδιαφέροντα μου εντάσσεται η πολιτιστική διπλωματία με έμφαση την εκκλησιαστική διπλωματία. Εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στην Βουλή.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας με ώθησε να ασχοληθώ και στην Αθήνα με το κρητικό πολιτιστικό στοιχείο. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Κρουσανιωτών Αθήνας και του συλλόγου Κρητών Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου.


Αυτή η αγάπη για την Κρήτη, με κάνει να θέσω υποψηφιότητα στην Παγκρήτιο Ένωση. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ιστορικού σωματείου. Η πολιτιστική αναγέννηση, η διατήρηση των εθίμων και η διάδωση τους στις επόμενες γενιές, είναι υπόθεση όλων μας.

Κοινοποίηση
© 2023 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.