Ροζάκη Ευαγγελία (Βανέσσα) Ν. Λασιθίου

IMG b1d3a035099bf7c214e76b601d071d6d V • Νέα Παγκρήτιος

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια-Δικηγόρος

TΗΛ.: 693 65 22 362.

Email: vanessa.rozaki@gmail.com 

Είμαι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα και Δικηγόρος Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο
Συνταγματικό και Διοικητικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου Toulouse I Γαλλίας.

Έχω εκπαιδευτεί και καταρτιστεί στην διαμεσολάβηση από τον Εκπαιδευτικό Βρετανικό Φορέα Facilit8 Communications Limited του Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (ΑΚΚΕΔ)- «Προμηθέας».

Έχω λάβει ειδική εκπαίδευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) και έχω διεκπεραιώσει μεγάλο αριθμό διαμεσολαβήσεων στον τομέα της οικογενειακής διαμεσολάβησης.

Διετέλεσα τακτικό μέλος των Συντονιστών του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Εργάστηκα ως Νομική Σύμβουλος στον Τομέα Μισθώσεων της Διεύθυνσης, Εκμετάλλευσης και Αξιοποίησης Ακινήτων της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (νυν ΕΤΑΔ).

Διαθέτω ευρεία εμπειρία στην δικαστική και εξωδικαστική εκπροσώπηση φυσικών και νομικών προσώπων σε υποθέσεις οικογενειακού, εμπραγμάτου και διοικητικού δικαίου, στην εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων (Ν.3869/2010 & Ν.4469/2017), στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών (Ν. 4640/2019) καθώς και σε υποθέσεις διαχείρισης «κόκκινων δανείων» δανειοληπτών.

Έχω διατελέσει:

  • Δημοτική Σύμβουλος στο 1ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος της Επιτροπής για την Πολιτιστική Ανάπτυξη και Λαϊκή Επιμόρφωση, Δημόσιες Σχέσεις και Ενημέρωση Δημοτών του 1ου Διαμερίσματος.
  • Μέλος του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, της Παρεμβατικής
    Αγωνιστικής Κίνησης Ελληνίδων, του Δ.Σ του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων.
  • Συμμετείχα στο Πρόγραμμα «Κοινωνία Εντάσσουσα- Κοινοτική Πρωτοβουλία EQUAL» για την κοινωνική επανένταξη των κρατουμένων σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Δήμου Αθηναίων (Ο.Ν.Α.) και του «Αθήνα 2004» (Ακόλουθος Πρωτοκόλλου) στα πλαίσια των 28ων Ολυμπιακών και 12ων Παραολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004) καθώς και στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα « Συνεργασία στην εργασία και στην οικογένεια» στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινοτικής Δράσης για την Ισότητα Ευκαιριών.
  • Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ενεργή συμμετοχή σε μετεκπαιδευτικά προγράμματα στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση (Εργαστήριο Προχωρημένου Επιπέδου στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση με βάση το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του «Τhe Mediation Lab»), στην Υποχρεωτική Αρχική Συνεδρία Διαμεσολάβησης (Ν.4640/2019) του Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Παντείου Πανεπιστημίου, στις Διαπραγματεύσεις της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος και σε επιμορφωτικά σεμινάρια για την προφορική αφήγηση και την τέχνη του λόγου σε πεδία που σχετίζονται με την Διαμεσολάβηση.
  • Πρόσφατα έγινα μέλος της Ένωσης Γυναικών Δικηγόρων Αθηνών και Φίλων «Ελένη Καρύδη» με Πρόεδρο την Χριστίνα Τσαγκλή.

Έχω εξειδικευτεί στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση γιατί νοιάζομαι για την αρμονική συνύπαρξη γονέων και παιδιών μετά το διαζύγιο. Διευκολύνω τους γονείς να διαπραγματευτούν εποικοδομητικά προκειμένου να καταλήξουν σε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες της δικής τους οικογένειας.

Έχω πάθος για την διαπραγμάτευση.

Κάθε φορά που διαπραγματευόμαστε συμμετέχουμε ενεργά στην διαδικασία επίλυσης των ζητημάτων που μας απασχολούν, κερδίζοντας χρόνο, χρήμα και συνεργασίες.

Κοινοποίηση
© 2023 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.