Δαμιανάκης Χρήστος Νομός Χανίων

IMG 260381107dd3918ee8bb685cad284018 V • Νέα Παγκρήτιος

Δικηγόρος Αθηνών 

ΤΗΛ.: 6942 400 555

EMAIL: cdamianakis.law@gmail.com

Κατάγομαι από την Κάντανο Σελίνου (Ν. Χανίων). Είμαι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Università degli studi di Macerata της Ιταλίας. Είμαι Δικηγόρος Αθηνών και δραστηριοποιούμαι στο Αστικό Δίκαιο (Αγοραπωλησίες ακινήτων, Κληρονομικό δίκαιο, Μισθωτικές διαφορές κ.α.). Έχω επίσης ασχοληθεί επαγγελματικά , για περισσότερα από 10 χρόνια, με την μουσική και το τραγούδι.

Όλα τα καλοκαίρια μου από μικρό παιδί, τα θυμάμαι με την οικογένειά μου στο αγαπημένο μου χωριό, την Κάντανο Χανίων. Ακόμα περισσότερο θυμάμαι την προσμονή που είχα κάθε χειμώνα στην Αθήνα, να περάσει γρήγορα ο καιρός για να μπω στο καράβι και να επιστρέψω στο χωριό μου.

Η Κρήτη είναι παράδοση, μνήμες, μυρωδιές, γεύσεις, μουσικές, χαρές και λύπες.

Πάνω απ’ όλα όμως, η Κρήτη είναι ιστορία!

Για εμάς τους Κρητικούς που ζούμε στην Αθήνα, η ανάγκη της επαφής με τον τόπο μας είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Αποφάσισα λοιπόν να αποδεχθώ την πρόταση του Υποψηφίου Προέδρου της Παγκρητίου Ενώσεως Γιώργου Πετράκη με τον συνδυασμό “Νέα Παγκρήτιος” και να είμαι υποψήφιος στο νομό Χανίων για το Δ.Σ στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου, συμβάλλοντας κι εγώ όσο μπορώ σε αυτή τη νέα και αξιόλογη ομάδα και γιατί πιστεύω πως ο Γιώργος Πετράκης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να ηγηθεί ενός τόσο ιστορικού φορέα. Η αγάπη του για την Κρήτη είναι αδιαμφισβήτητη.

Η προσφορά του καταγεγραμμένη. Η εμπειρία του ιδιαίτερα σημαντική. Οι σκέψεις του και οι στόχοι του, έχουν ως μοναδικό γνώμονα την επιστροφή της Παγκρητίου στην θέση που της αξίζει να είναι.

Στις 20 Νοεμβρίου, οι Κρήσσες και οι Κρήτες της Αττικής έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μία Παγκρήτιο Ένωση ανεξάρτητη που θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των Κρητικών.

Η συμμετοχή όλων σας και η στήριξή σας, θα είναι για εμάς μεγάλη τιμή.

Κοινοποίηση
© 2024 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.