Χριστοδουλάκης Αλέξιος Ν. Λασιθίου

IMG 51e66893c9a04739883d69072706f242 V • Νέα Παγκρήτιος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρείας Πληροφορικής

ΤΗΛ.: 697 22 93 263.

Ο Αλέξης Χριστοδουλάκης κατάγεται από τα Χανιά και την Σητεία.

Είναι επιχειρηματίας και έχει διατελέσει ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ανωνύμων εταιρειών από το 2008 έως και σήμερα.


Έχει κατορθώσει να πραγματοποιήσει μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης έχει λάβει 8 βραβεία από επίσημους φορείς.


Πιστεύει στην έννοια της συνεισφοράς και μάχεται καθημερινά για αυτή με ποικίλους τρόπους. Η υλοποίηση μιας ιδέας και το πως θα μπορούσε να κάνει το όραμά του να πάρει σάρκα και οστά, σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας και της ισοτιμίας που τον διακατέχουν, είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει.


Για εκείνον η λέξη επιχειρείν σημαίνει σημασιολογικά ότι και κυριολεκτικά. <<Επιχειρώ. Ρήμα μεταβατικό. Κάνω κάτι. Δρω. Με τα χέρια, με το μυαλό, καταπιάνομαι με ένα έργο, προσπαθώ για κάτι και αυτή η προσπάθειά μου μεταβαίνει κάπου>>.

Η τεχνολογία με την ορθή της εφαρμογή φέρνει διαφάνεια και η διαφάνεια πολιτισμό”.


Η αγάπη για την Κρήτη και η ανάγκη του για συνεισφορά στα Κοινά, τον θέτουν σήμερα υποψήφιο στο νομό Λασιθίου, ώστε με αίσθημα ευθύνης να προσφέρει όραμα για μια μοναδική εκπροσώπηση, που βασίζεται σε Κρητικές αξίες με έμφαση στον πολιτισμό και την διαφάνεια.

Κοινοποίηση
© 2024 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.