ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» ΜΕΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 20ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

received 1180258869595574 • Νέα Παγκρήτιος

Η 20η Νοεμβρίου 2022 αποτέλεσε για τον επικεφαλής και την ομάδα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» κομβικό σταθμό στο υπέροχο ταξίδι υλοποίησης του οράματος για την αναγέννηση και την ενδυνάμωση της πάντα πρώτης στην καρδιά και τη συνείδηση των Κρητών της Αττικής, Παγκρητίου Ενώσεως.

Η κοινή αυτή διαδρομή μας ως την εκλογική διαδικασία, άφησε σε όλους εμάς, τα μέλη του συνδυασμού της «ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ», τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες. Δώσαμε έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα, με προσήλωση και αγάπη για τον κοινό μας στόχο, ενωμένοι και με απόλυτη σύμπνοια σε κάθε βήμα αυτής της κοινής διαδρομής.

Μόνη μας δύναμη και βάση, η στήριξη και η αγάπη των Κρητών της Αττικής, που μας εμπιστεύτηκαν και τελικά μας τίμησαν με την ψήφο τους. Οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Οφείλουμε επιπλέον να συγχαρούμε τη νέα πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως κα Ρένα Βασιλάκη και τα μέλη του συνδυασμού «Η Κρήτη στην Καρδιά μας», για την εκλογή τους. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία, με κύριο μέλημα την προαγωγή και διατήρηση της παράδοσής μας.

Δεσμευόμαστε ότι, μέσω των εκλεγέντων συμβούλων μας, θα υπηρετήσουμε με αίσθημα ευθύνης, πιστά και εγκάρδια, το όραμά μας για μια «ΝΕΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ», συνδράμοντας τον πλειοψηφήσαντα συνδυασμό, όπου οι απόψεις μας συγκλίνουν, αλλά και διαφωνώντας δημιουργικά, με κύριο γνώμονα την προάσπιση του Συγκρητισμού και της ενότητας του κρητικού στοιχείου της πρωτεύουσας, που αποτέλεσε, άλλωστε, θεμέλιο λίθο της προσπάθειάς μας.

Το ταξίδι μας όμως δε σταματά εδώ. Όσο η στέκει η λεβεντιά του τόπου μας και η μακραίωνη παράδοσή του, δηλώνουμε παρόντες και πρωταγωνιστές στον αγώνα για την προάσπιση και τη συνέχισή τους. Η Παγκρήτιος είναι ένα μόνο μετερίζι του καθημερινού αυτού αγώνα.

Καλούμε όλους τους Κρήτες της Αττικής να είναι συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι αυτό!

Με εγκάρδιες ευχαριστίες,
Εκ μέρους της ομάδας της «ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ»
Ο επικεφαλής
Γιώργος Πετράκης

Κοινοποίηση
© 2023 Nea Pagritios. All rights reserved.
Created by Antonis Papadakis.